Jom Baca Dulu

Salam sejahtera kepada pelanggan feyza collection..

Di sini ingin kami perjelaskan kepada pelanggan setia/baru, terutama kepada pelanggan yang membuat bayaran menggunakan mesin ATM, sebarang lebihan bayaran yang anda lakukan, kami akan pastikan ia DIKEMBALIKAN semula.

Untuk melihat koleksi-koleksi yang ada dibutik kami anda hanya perlu klik di menu bahagian atas ataupun klik dibahagian LABEL

Contohnya ingin melihat baju kurung hanya klik kategori baju kurung.. Dan semua baju kurung yang ada akan terpapar di blog kami..

Sebelum membuat pembelian, anda diminta untuk'double check' ukuran baju samaada sesuai dengan ukuran anda ataupun tidak.. Kerana setiap barang yang dibeli tidak boleh dipulangkan melainkan kerosakan ataupun kekotoran yang boleh mencacatkan sesuatu produk..

Kami ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada pelanggan setia yang tidak jemu-jemu menyokong dan sentiasa mengikuti perkembangan produk kami.. Kami akan sentiasa mempertingkatkan mutu perkhidmatan demi kepuasan pelanggan.

Butik kami menjual pakaian muslimah yang berkualiti dan fesyen terkini dengan harga yang sangat berpatutan. Antara produk yang dijual adalah Jubah Kaftan, Jubah Chiffon, Jubah Arbaya, Baju Kurung Cotton, Dress dan banyak lagi.

Kami juga menyediakan PEMBELIAN SECARA BORONG bagi yang ingin memulakan pernigaan secara kecil-kecilan. Harga yang ditawarkan sangat berpatutan.. Untuk sebarang pertanyaan bolehla email :

email: feyzacollection@yahoo.com
YM: feyzacollection
H/p : 012-3102903
Tel :03-62727182

0 comments: